Ciorba de post

Ciorba de post, o ciorba gustoasa datorita aromei deosebite leusteanului verde.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg cartofi
  • 150g ceapa
  • 100g morcovi
  • 50g patrunjel radacina
  • 30g pasta de tomate
  • 750ml bors
  • 1 legatura leustean verde
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ciorba de post are o un gust deosebit datorita leusteanului si borsului.
Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Ceapa, morcovii si patrunjelul radacina se fierb in apa cu sare. Dupa 10 minute de fierbere se pun cartofii. Se continua fierberea legumelor pentru ciorba de post. Cand cartofii sunt fierti se adauga pasta de tomate, ulei si bors. Se fierb inca 5 minute. Se adauga leustean verde la ciorba de post.


Ciorba de post se serveste fierbinte, decorata cu frunze de leustean.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...