Maruntaiele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie maru
Maruntaiele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt.Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii.Z eama de varza se fierbe si se strecoara. Supa de oase se prepara folosind reteta respectiva. Pasta de tomate se dilueaza in 100ml apa. Maruntaiele de pui se fierb in supa de oase cu sare si se spumeaza. Se adauga legumele(ceapa,morcovi,telina,pastarnac si patrunjel radacina) si se continua fierberea. Cand legumele si maruntaiele de pui sunt aproape fierte se adauga pasta de tomate, rosii, zeama de varza si orez fiert. Se mai fierb circa 10 minute. Se adauga leustean verde si sare.
Ciorba se prezinta in supiera, bol sau cana. Se serveste fierbinte.
Zilele trecute tot ma uitam pe internet dupa niste retete de dulciuri de post.Cand am vazut pe pagina Laurei Sava acest chec...
Chec cu cacao de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj