Ciorba de potroace

Taie puiul in bucati si punel la fiert in apa cu sare. Cand e aproape fiarta,adauga ceapa si ardelul tocat si legumele date pe razatoare. Dupa ce au

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardel gras
  • 1 legatura leustean
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri de smantana
  • 2 cani de bors
  • sare

Mod de preparare

Taie puiul in bucati si punel la fiert in apa cu sare. Cand e aproape fiarta,adauga ceapa si ardelul tocat si legumele date pe razatoare. Dupa ce au fiert,scoate carnea de pe oase si pune-o la loc in ciorba. Acreste coirba si dupa doua clocote pune galbenusurile batute spuma cu smantana. Lasa pe foc 2 minute,dupa care presara leusteanul.

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii