Pentru ciorba de potroace cu carne de pasare si orez se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele.
Pentru ciorba de potroace cu carne de pasare si orez se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa tocata si zarzavatul ras. Cand carnea este aproape fiarta se pune orezul. La sfirsit se adauga leusteanul si se drege cu ou.
Se serveste cu ardei verde, mic.
O supă delicioasă plină de vitamine, numai bună zilele astea de toamnă, ploioase și răcoroase!
Supa deasa din curcan cu legume si gartene la slow cooker Crock PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj