Ciorba de potroace cu multe legume

Pentru ciorba de potroace cu multe legume pipotele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • tacamuri de pui (gaturi
  • aripi
  • spinare) - 450 g
  • pipote de pui - 150 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • rosii proaspete - 250 g
  • morcovi - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • orez - 50 g
  • pasta de tomate - 50 g
  • zeama de varza - 750 ml
  • leustean verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • 2 cuburi MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru ciorba de potroace cu multe legume pipotele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece prin jet de apa rece. Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Zeama de varza se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml de apa. Pipotele de pui se fierb in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga legumele, cuburile MAGGI si se continua fierberea. Cand legumele si carnea sunt aproape fierte, se pun pasta de tomate, rosii, zeama de varza si orez fiert. Se mai fierb 5 minute. Se adauga sare si leustean.

Ciorba de potroace cu multe legume se serveste fierbinte.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu ciocolata si zmeura

Pentru ca zmeura este putina si o am in gradina doar 1-2 saptamani pe an, mi-am propus sa fac si o reteta frumoasa cu ea, asa...

Desert tort cu ciocolata si zmeura
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca