Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, ia
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita sau zeama de lamiie. La urma, se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste.
Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...
Rulada aperitiv cu pate si crema de branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.