Ciorba de praz

Ciorba de praz este o ciorba delicioasa. Frumusetea acestei ciorbe sta in simplitatea ei, prazul nu trebuie ocolit in bucatarie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati praz - taiate
  • 4 morcovi
  • o telina potrivita
  • 2 ardei grasi
  • 3 radacini de patrunjel
  • 500g cartofi
  • 1l zeama varza sau bors
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • o legatura marar maruntit
  • un varf de lingurita sare

Mod de preparare

Toate legumele se taie cubulete, de marimi asemanatoare. Se trag la tigaie in uleiul de masline rondelele de praz si legumele cubulete. Se adauga 2l apa clocotita si se lasa putin la fiert. Se adauga un varf de lingurita sare sau dupa gust si zeama de varza (sau borsul) si se mai dau intr-un clocot.

Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)

Reteta o vazusem mai demult la tv...mi s-a parut interesant si pot spune ca e atit de buna si satioasa.Merge de minune ptr...

Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca