Preparare: Maruntaiele spalate si taiate se calesc in ulei, se adauga morcovii, patrunjelul si ciupercile taiate felii. Se prajesc putin impreuna, se
Preparare:
Maruntaiele spalate si taiate se calesc in ulei, se adauga morcovii, patrunjelul si ciupercile taiate felii.
Se prajesc putin impreuna, se sting cu 1,5 l apa calda. Ceapa se fierbe intreaga, se adauga piper si sare.
Se fierbe la foc mic si, cand zarzavaturile sunt aproape moi, se adauga mazarea.
Cand toate sunt fierte, se presara deasupra patrunjel verde taiat marunt.
Alte retete culinare recomandate
Salata de vinete cu maioneza
Tocanita de ficatei
Ciorba dovlecei
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii