Ciorba de pui cu multe legume

Se da carnea intr-un clocot separat. Se pun la fiert legumele adaugandu-se ulterior si carnea. La final adaugam patrunjelul.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg carne pui
  • morcov
  • ceapa
  • restul ingredientelor dupa gust

Mod de preparare

Se da carnea intr-un clocot separat. Se pun la fiert legumele adaugandu-se ulterior si carnea. La final adaugam patrunjelul.


Se serveste calda cu smantana si verdeturi proaspat tocate.

Alte retete de ciorba recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de macese

Este pentru prima data cand fac asa ceva si m-am grabit sa va recomand si voua,mai ales daca aveti copii;este atat de...

Gem de macese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii