Aceasta reteta de ciorba de pui provine din Moldova. Aveti nevoie de carne de pui, legume, verdeata, bors si smantana.
Ciorba de pui moldoveneasca se prepara asa: se fierbe carnea de pui in 4 l de apa cu sare, aproximativ 15 minute. Se curata si se taie bucati morcovii, ceapa, telina, ardeii si pastarnacul.Se adauga legumele in ciorba si se lasa la fiert 30 de minute. Se adauga taieteii si se mai lasa sa dea in clocot 5 minute, dupa care se adauga borsul fiert in prealabil. Dupa cateva clocote se stinge focul. Se drege ciorba cu smantana si se presara cu leustean tocat.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti