Ciorba de pui moldoveneasca

Aceasta reteta de ciorba de pui provine din Moldova. Aveti nevoie de carne de pui, legume, verdeata, bors si smantana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de pui
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura leustean
  • 30 gr taietei
  • 500 ml bors
  • sare
  • 100 gr smantana

Mod de preparare

Ciorba de pui moldoveneasca se prepara asa: se fierbe carnea de pui in 4 l de apa cu sare, aproximativ 15 minute. Se curata si se taie bucati morcovii, ceapa, telina, ardeii si pastarnacul.Se adauga legumele in ciorba si se lasa la fiert 30 de minute. Se adauga taieteii si se mai lasa sa dea in clocot 5 minute, dupa care se adauga borsul fiert in prealabil. Dupa cateva clocote se stinge focul. Se drege ciorba cu smantana si se presara cu leustean tocat.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Supa cu galuste

Supa de rosii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca