Intr-o oala de 3 litri de apa se pune la fiert morcov, radacina de patrunjel si ceapa taiate marunt. Cand incepe zarzavatul sa fiarba, se pune puiul t
Intr-o oala de 3 litri de apa se pune la fiert morcov, radacina de patrunjel si ceapa taiate marunt. Cand incepe zarzavatul sa fiarba, se pune puiul taiat in patru, precum si labele, capul, pipota si ficatul si orezul ales si spalat. Se pune sare. Se spumeste, se adauga borsul fiert deoparte si strecurat, cozi de ceapa verde, marar si patrunjel taiate fin si rosiile, taiate bucati si fara seminte.
Inainte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa