Portionati rata si puneti-o la fiert. Eliminati spuma. Curatati zarzavatul. Taiati ceapa marunt, gulia si cartofii in cubulete, telina julienne, arde
Portionati rata si puneti-o la fiert. Eliminati spuma. Curatati zarzavatul. Taiati ceapa marunt, gulia si cartofii in cubulete, telina julienne, ardeiul in fasii lungi, patrunjelul si pastarnacul in bastonase, iar morcovii se rad. Caliti-le toate in putin ulei si puneti-le in oala in care carnea a fiert pe jumatate. Lasati-le sa fiarba pana cand carnea si zarzavaturile sunt fierte. Atunci adaugati rosiile decojite si rase sau suc de rosii, verdeata tocata fin si potriviti de sare.
Se pot adauga galuste sau smantana.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba radauteana Ciorba de pui cu smantana Ciorba de salata
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii