Ciorba de rata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta ciorba aveti nevoie de rata, zarzavaturi, taitei si ceapa.
Ciorba de rata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta ciorba aveti nevoie de rata, zarzavaturi, taitei si ceapa. Se pune rata, apa si ceapa in oala minune. Se fierbe cam 20 minute.
Intr-o oala adanca, se adauga legumele cu supa de la rata si se dau la fiert. Cand sunt legumele moi,se adauga carnea si taiteii. Se mai tin cinci minute pe foc si se presara patrunjel proaspat, congelat sau uscat.
Ciorba de rata se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa