Ciorba de rata cu taitei

Ciorba de rata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta ciorba aveti nevoie de rata, zarzavaturi, taitei si ceapa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • taiata marunt
  • 1 morcov taiat cuburi
  • 1 pastarnac
  • taiat cuburi
  • 1 bucata telina
  • taiata cuburi
  • taitei (facuti de mama de data asta)
  • apa
  • tacam de rata si inca o ceapa

Mod de preparare

Ciorba de rata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta ciorba aveti nevoie de rata, zarzavaturi, taitei si ceapa. Se pune rata, apa si ceapa in oala minune. Se fierbe cam 20 minute.
Intr-o oala adanca, se adauga legumele cu supa de la rata si se dau la fiert. Cand sunt legumele moi,se adauga carnea si taiteii. Se mai tin cinci minute pe foc si se presara patrunjel proaspat, congelat sau uscat.


Ciorba de rata se serveste calda.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sorcova

De ce are denumirea asta??? Cind am terminat mincarea, exact asta am zis"am facut o sorcova". Mi-am adus aminte de la Master...

Sorcova
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca