Ciorba de rosii

Ceapa taiata marunt se pune sa fiarba cu apa rece. Dupa citeva clocote se adauga rosiile si se lasa sa fiarba bine. Se trece totul prin sita. Separat

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg rosii
  • 2 cepe
  • 1 ceasca orez
  • 1 lingura zahar
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se pune sa fiarba cu apa rece. Dupa citeva clocote se adauga rosiile si se lasa sa fiarba bine. Se trece totul prin sita. Separat se inabusa orezul in ulei, se picura putina apa fierbinte si apoi se pune la fiert. Dupa ce a scazut apa si este aproape fiert, se toarna orezul in zeama de rosii strecurata si se fierbe bine. La urma se adauga zaharul si se serveste cu patrunjel verde tocat marunt, un pahar de zeama de rosii crude si ardei dati prin masina de carne impreuna cu frunze de telina, toate adaugate in ultimul moment pentru a revitaminiza ciorba.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...