Se spala rosiile, se rup si se pun la fiert cu 0,5 l apa. Cind rosiile s-au muiat se strecoara prin sita. Se da pe razatoarea de zarzavat morcovul, pa
Se spala rosiile, se rup si se pun la fiert cu 0,5 l apa. Cind rosiile s-au muiat se strecoara prin sita. Se da pe razatoarea de zarzavat morcovul, patrunjelul si ceapa si se punla fiert cu 1 litru apa, pina ce tot zarzavatul se inmoaie. Se strecoara si se amesteca zeama de zarzavat cu zeama de rosii, se adauga sarea, zaharul, orezul si ardeiul taiat felii mari, precum si un rintas facut din unt si faina si stins cu supa. Se lasa sa fiarba pina cind este gata orezul si se adauga mararul tocat. Inainte de a servi, se bate ciorba cu smintina.
Se serveste fierbinte
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti