Ciorba de salata

Se pune la fiert intr-o oala 2 litri apa impreuna cu frunze de usturoi verde si patrunjel verde, taiate marunt, adaugind sarea necesara. Se alege si s

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 maini de salata verde
  • usturoi verde
  • patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri smintina
  • 3-4 linguri otet
  • 5-6 oua
  • slanina
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala 2 litri apa impreuna cu frunze de usturoi verde si patrunjel verde, taiate marunt, adaugind sarea necesara. Se alege si se spala salata, apoi se pune in oala, taiata, dar nu marunt. Salata nu trebuie lasata sa fiarba, ci numai sa dea un clocot, apoi se ia de la foc. Se fac jumari din 5-6 oua, cu cuburi de slanina fripta care se pun in ciorba cind se serveste. Separat, intr-o farfurie, se amesteca o lingura de faina cu cele doua galbenusuri, smintina si otetul. Se pune cu grija cite putin din aceasta compozitie in ciorba si se amesteca cu grija. Daca nu este suficient de acra, se mai adauga otet.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Frigarui de pui

Nu știu de ce în ultimul timp tot încurc introducerile, dar simțeam și nevoia prezenței lirismului subiectiv...

Frigarui de pui
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii