Ciorba de salata ca la Brasov

Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert. Se prajesc cateva bucatele de slanina. Se pune slanina in ciorba si se face o omleta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. salata
  • cateva bucatele de slanina
  • 500 g iaurt
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 2 linguri faina
  • usturoi
  • marar

Mod de preparare

Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert.

Se prajesc cateva bucatele de slanina.

Se pune slanina in ciorba si se face o omleta care se taie in bucatele cat mai mici.si se adauga peste salata.

Se pregateste compozitia pentru dres: un galbenus de ou, 2 linguri de faina, iaurtul si smantana se amesteca bine.

Din ciorba care fierbe se ia cate putin si se toarna peste amestec, apoi se toarna amestecul peste ciorba si se mai lasa sa dea un clocot.

Se pregateste usturoiul si mararul.

Se ia ciorba de pe foc si se adauga usturoiul si mararul.
Reteta Ciorba de salata ca la Brasov a fost propusa de Elena Brasov

Alte retete cu legume: Supa de porumb; Ciorbica de pastai

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii