Ciorba de salata cu omleta

Se prepara o omleta din 4 oua si 4 linguri lapte, prajita in 2 lingurite unt sau ulei, sare. Zarzavaturile curatate si spalate se dau pe razatoarea de

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 4 salate (potrivite ca marime) cu miez tare
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. ceapa
  • o lingurita faina
  • verdeata tocata
  • 4 linguri smintina
  • otet sau zeama de lamiie (dupa gust)
  • sare

Mod de preparare

Se prepara o omleta din 4 oua si 4 linguri lapte, prajita in 2 lingurite unt sau ulei, sare. Zarzavaturile curatate si spalate se dau pe razatoarea de zarzavat si se pun la fiert cu apa 20 minute. Se strecoara inlaturindu-se zarzavatul si in zeama se adauga salata bine spalata si taiata suvite late, faina amestecata cu smintina. Se lasa sa fiarba 10 minute apoi se adauga sare, otet sau zeama de lamiie si verdeata tocata.
Se serveste cu omleta taiata ca taiteii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...