Ciorba de salata verde

Se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala, cu o lingura de apa. Cind apa a scazut, se adauga frunzele de salata bine spalate si taiate fisii de

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 salate
  • 50 gr. unt
  • 100 gr. slanina afumata
  • 1 lingurita faina
  • 2 oua
  • otet
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala, cu o lingura de apa. Cind apa a scazut, se adauga frunzele de salata bine spalate si taiate fisii de un lat de deget. Se amesteca cu lingura de lemn pina se inmoaie frunzele. Se adauga ceapa taiata marunt cu

cu tot, verdeata, faina, jumatate din unt si se acopera cu 1 ½ l apa calda. Se sareaza. Se lasa sa fiarba acoperit timp de o ora. Cind ciorba este fiarta, se prepara din oua si restul de unt o omleta coapta pe amindoua partile. Se taie fisii sau cuburi si se rastoarna in ciorba.
Se adauga otetul dupa gust si patrunjelul tocat si se serveste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...