Ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantana

Pentru ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantana se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 pastirnac
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 1 fir de praz
  • 1/2 varza
  • verdeata
  • 1 l apa
  • 1 ceasca zeama de varza
  • 1 lingura de unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 2 oua
  • 1 ceasca smantana

Mod de preparare

Pentru ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantana se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul este aproape gata se adauga varza taiata subtire. Dupa ce varza s-a fiert se adauga cartofii care au fost fierti separat si rosiile. Se prajeste bulionul in ule i si se pune in ciorba. Se potriveste de sare si se acreste cu zeama de varza.


Inainte de a se servi se drege cu ou si smantana.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa