Se taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie carnea.
Se taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie carnea. Atunci se adauga zarzavatul si ceapa taiate fideluta, se mai lasa la foc mic inca jumatate de ora, dupa care se pun taiteii fierti separat si clatiti cu apa rece. Se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita, se pune verdeata tocata deasupra si se potriveste de sare. Se mai lasa sa fiarba zece minute, dupa care se ia oala de pe foc.
Mancarea se coloreaza cu o lingura de bulion de rosii. Se serveste calda.
Alte retete ciorba recomandate
Supa ciuperci
Ciorba spanac
Ciorba radauteana
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti