Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă. Capul si restul de carne se curata,se spala bine si taiate marunt sau date pe razatoarea mare de legume.Se curata bine spuma cu lingura cu gauri si se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciorbă de miel reţetă
  • Capul si carnea de pe piciorele din fata
  • coastele
  • morcov
  • o ceapa
  • 1 patrunjel
  • patrunjel verde tocat
  • zeama de lamaie
  • 1.5lingura de orez
  • sare

Mod de preparare

Capul si restul de carne se curata,se spala bine si taiate marunt sau date pe razatoarea mare de legume.Se curata bine spuma cu lingura cu gauri si se adauga orezul,sare si se fierbe la foc mic.cand legumele si carnea sunt fierte se acreste ciorba cu zeama de varza.
Se serveste cu patrunjel tocat marunr

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...