Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă. Carnea de miel se curata, se spala bine si se pune sa fiarba intr-un vas cu 3 l apa. Se adauga si legumele curatate, spalate si taiate marunte. Spum

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciorbă de miel reţetă
  • 1 kg carne de miel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 patrunjel
  • 1 patrunjel verde tocat
  • zeama de varza
  • 1
  • 5 linguri orez
  • sare

Mod de preparare

Carnea de miel se curata, se spala bine si se pune sa fiarba intr-un vas cu 3 l apa. Se adauga si legumele curatate, spalate si taiate marunte. Spuma se curata si se adauga orezul, se potriveste de sare si se fierbe la foc mic, in continuare. Dupa ce legumele si carnea au fiert, se acreste ciorba dupa gust cu zeama de varza. Se presara apoi patrunjelul tocat si se ia de pe foc.


Se serveste fierbinte.

Alte retete de ciorbe:

Ciorba de burta

Ciorba de pui cu smantana

Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...