Ciorba din gat de curcan

Ciorba din gat de curcan este o ciorba cu carne foarte delicioasa. Se fierbe gatul de curcan in oala minune cam 45 de minute. Se curata si se taie legume in cubulete.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina
  • 1 cartof
  • mijlociu
  • gat de curcan
  • taiat bucati
  • apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • fidea
  • lamaie

Mod de preparare

Ciorba din gat de curcan este o ciorba cu carne foarte delicioasa. Se fierbe gatul de curcan in oala minune cam 45 de minute. Se curata si se taie legume in cubulete. Dupa ce se deschide capacul oalei se adauga legumele si se mai fierbe pana devin moi,cu sau fara capac. Se opreste focul,se adauga fideau si se inchide capacul.Eu nu fierb fideaua si taiteii,ii las sa stea in supa fierbinte si se fierb de la sine. Dupa 10 minute se ridica si capacul,se adauga patrunjelul taiat si se acreste cu lamaie.


Ciorba din gat de curcan se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii