Ciorba din maruntaie de pui

Prunele uscate se inmoaie in apa seara. A doua zi, prunele scurse se curata de samburi si se taie in bucati mici, zeama se pune deoparte. Maruntaiele

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g maruntaie de pui fara ficat
  • 250 g zarzavaturi de supa combinate (radacina de morcov
  • patrunjel
  • telina
  • gulie)
  • 100 g prune uscate
  • putin zahar
  • zeama de lamaie
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Prunele uscate se inmoaie in apa seara. A doua zi, prunele scurse se curata de samburi si se taie in bucati mici, zeama se pune deoparte. Maruntaiele de pui se curata, se taie bucati si se fierb in zeama sarata de la prune completata cu apa pana le 1,5 l. Cand maruntaiele sunt pe jumatate fierte se scot, zeama se strecoara si in supa curata se pune carnea taiata in bucati subtiri, se adauga zarzavaturile curatate si spalate, precum si prunele uscate.

Se drege cu zeama de lamaie.
Alte retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba de perisoare

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa