Ciorba din os de porc este o reteta de ciorba usoara, simplu de facut. Ca orice reteta de ciorba este acrisoara, perfecta la ceas de seara.
Oasele se spala si se pun la fiert cu cca.2 l apa. Se aduna spuma, se pune ceapa, morcovul, țelina si păstărnacul tăiate cubulețe si se fierb la foc mic.Când carnea este aproape fiarta se adaugă orezul si cartofii cuburi. Roșiile se zdrobesc ușor cu furculița si se adaugă si ele.
Cand cartofii au fiert se pune borșul care a fost dat într-un clocot. Oul se bate când ciorba s-a răcorit puțin.
Imi plac functiile "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".
Ciorba de os de porc se serveste cu verdeata presarata si eventual iaurt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.