Ciorba din sfecla rosie cu rasol afumat

Ciorba din sfecla rosie cu rasol afumat este o supa cu carne si legume gustoasa si consistenta. Punem la fiert in 4 l de apa un rasol afumat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 l de apa
  • un rasol afumat
  • un morcov
  • o ceapa
  • un patrunjel
  • 50 ml ulei
  • o sfecla rosie
  • 1 l de bors acru
  • cimbru
  • leustean
  • 250 g smantana.

Mod de preparare

Ciorba din sfecla rosie cu rasol afumat este o supa cu carne si legume gustoasa si consistenta. Punem la fiert in 4 l de apa un rasol afumat. Dupa ce a fiert, strecuram supa, dezosam carnea si o punem in supa strecurata. Tocam un morcov, o ceapa, un patrunjel si le calim in 50 ml ulei timp de 5-6 minute. Adaugam apoi o sfecla rosie curatata si data prin razatoarea mare, apoi stingem cu 1 l de bors acru. Lasam sa dea cateva clocote, apoi amestecam cu supa si rasolul fiert. Dam deoparte si decoram cu cimbru si leustean tocat marunt.


Dupa preferinta, ciorba de sfecla rosie cu rasol afumat se serveste cu smantana.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa