Ciorba din sfecla rosie cu rasol afumat este o supa cu carne si legume gustoasa si consistenta. Punem la fiert in 4 l de apa un rasol afumat.
Ciorba din sfecla rosie cu rasol afumat este o supa cu carne si legume gustoasa si consistenta. Punem la fiert in 4 l de apa un rasol afumat. Dupa ce a fiert, strecuram supa, dezosam carnea si o punem in supa strecurata. Tocam un morcov, o ceapa, un patrunjel si le calim in 50 ml ulei timp de 5-6 minute. Adaugam apoi o sfecla rosie curatata si data prin razatoarea mare, apoi stingem cu 1 l de bors acru. Lasam sa dea cateva clocote, apoi amestecam cu supa si rasolul fiert. Dam deoparte si decoram cu cimbru si leustean tocat marunt.
Dupa preferinta, ciorba de sfecla rosie cu rasol afumat se serveste cu smantana.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii