Ciorba greceasca cu carne de vaca

Pentru ciorba greceasca cu carne de vaca, carnea, taiata in bucati, se pune la fiert cu apa rece, iar dupa primele clocote se ia spuma si se adauga zarzavaturile.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l de apa
  • 600 g carne de vaca
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • o telina
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Pentru ciorba greceasca cu carne de vaca, carnea, taiata in bucati, se pune la fiert cu apa rece, iar dupa primele clocote se ia spuma si se adauga zarzavaturile intregi curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cand orezul este fiert, se potriveste de sare, apoi se da deoparte, se drege cu galbenus batut si zeama de lamaie.


La sfarsit ciorba greceasca se serveste cu patrunjel tocat fin.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide