Ciorba gustoasa de burta

Ciorba de burta este o supa cu carne populara si delicioasa. Aceasta varianta contine multa smantana. In supa pusa la fiert, se pune burta taiata fideluta, ceapa, morcovii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg burta fiarta
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • o capatana de usturoi
  • 4 galbenusuri
  • 800 g smantana
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 200 g faina
  • 8 l de supa de oase

Mod de preparare

Ciorba de burta este o supa cu carne populara si delicioasa. Aceasta varianta contine multa smantana. In supa pusa la fiert, se pune burta taiata fideluta, ceapa, morcovii rasi pe razatoarea mica, se calesc in ulei ca sa facem culoare, apoi se adauga in supa la fiert. Dupa aceea, batem galbenusurile cu faina si cu smantana, punem in ciorba, iar la urma dam gustul cu 50 gr. de otet si usturoiul batut bine.


La final, ciorba de burta se serveste cu adaus de usturoi sau ardei iute.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide