Ciorba de burta este o supa cu carne populara si delicioasa. Aceasta varianta contine multa smantana. In supa pusa la fiert, se pune burta taiata fideluta, ceapa, morcovii.
Ciorba de burta este o supa cu carne populara si delicioasa. Aceasta varianta contine multa smantana. In supa pusa la fiert, se pune burta taiata fideluta, ceapa, morcovii rasi pe razatoarea mica, se calesc in ulei ca sa facem culoare, apoi se adauga in supa la fiert. Dupa aceea, batem galbenusurile cu faina si cu smantana, punem in ciorba, iar la urma dam gustul cu 50 gr. de otet si usturoiul batut bine.
La final, ciorba de burta se serveste cu adaus de usturoi sau ardei iute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.