Ciorba gustoasa de peste

Ciorba gustoasa de peste este o supa delicioasa si sanatoasacu crap. Daca suntem pe timp de iarna, folosim zarzavat de la sare sau congelator. Tocam zarzavatul marunt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un crap potrivit
  • 2 morcovi
  • o telina
  • 1 pastarnac
  • o ceapa
  • 1 gogosar rosu
  • 2 rosii
  • 3 linguri de orez
  • 1 kg bors de putina
  • 2 l apa
  • 3 linguri de ulei
  • o legatura de leustean

Mod de preparare

Ciorba gustoasa de peste este o supa delicioasa si sanatoasa cu crap. Daca suntem pe timp de iarna, folosim zarzavat de la sare sau congelator. Tocam zarzavatul marunt, il punem la calit timp de cinci minute, adaugam apa, sare si lasam sa fiarba bine. Punem orezul si lasam sa fiarba timp de zece minute, dupa care turnam borsul si adaugam peste dezosat, lasam sa mai dea un clocot, dupa care punem leusteanul tocat fin. Borsul il dam la fiert cu sare, iar atunci cand clocoteste, se pune pestele sa clocoteasca timp de zece minute, strecuram borsul si pestele il dezosam.


Ciorba de peste se serveste fierbinte.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa