Ciorba gustoasa de pui

Pentru ciorba de pui, un pui taiat bucati se pune la fiert cu cuburi din zarzavat, apoi se adauga trei sau patru ciuperci in 2 l de apa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui
  • cuburi din zarzavat – morcov
  • patrunjel
  • telina
  • gulioara
  •  
  • trei sau patru ciuperci
  • 2 l de apa
  • o lingura de Secretul Gustului
  • doi sau trei catei de usturoi
  • o lingurita de zahar
  • doua linguri de otet si
  • doua rosii
  • trei linguri de smantana si
  • trei fire de leustean.

Mod de preparare

Pentru ciorba de pui, un pui taiat bucati se pune la fiert cu cuburi din zarzavat – morcov, patrunjel, telina si gulioara, apoi se adauga trei sau patru ciuperci in 2 l de apa. Se fierb timp de aproximativ o ora, dupa care daca mai trebuie, adaugam apa, o lingura de Secretul Gustului, doi sau trei catei de usturoi tocati marunt, o lingurita de zahar, doua linguri de otet si doua rosii fara pielita. Dam doua - trei clocote, apoi adaugam trei linguri de smantana si trei fire de leustean.


Ciorba de pui se serveste calda cu smantana.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Aveam dovlecei, aveam vinete si am zis sa prepar ceva mai altfel. Au iesit tare bune!

Rulouri din dovlecei, vinete si cas
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii