Pentru ciorba de pui, un pui taiat bucati se pune la fiert cu cuburi din zarzavat, apoi se adauga trei sau patru ciuperci in 2 l de apa.
Pentru ciorba de pui, un pui taiat bucati se pune la fiert cu cuburi din zarzavat – morcov, patrunjel, telina si gulioara, apoi se adauga trei sau patru ciuperci in 2 l de apa. Se fierb timp de aproximativ o ora, dupa care daca mai trebuie, adaugam apa, o lingura de Secretul Gustului, doi sau trei catei de usturoi tocati marunt, o lingurita de zahar, doua linguri de otet si doua rosii fara pielita. Dam doua - trei clocote, apoi adaugam trei linguri de smantana si trei fire de leustean.
Ciorba de pui se serveste calda cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa