Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza putin. Se lasa sa stea p
Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza putin. Se lasa sa stea pe o farfurie mare timp cit fierbe pestele mic.
Se strecoara zeama in care a fiert pestele marunt, se pune in ea orezul sa fiarba, apoi sa adauga dupa zece minute ceapa tocata marunt, prazul taiat fisii subtiri, usturoiul tocat si rosiile decojite, taiate felii subtiri.
Se potriveste supa de sare, se pun la fiert citeva boabe de piper si, dupa ce orezul s-a inmuiat, se pune la fiert si pestele mare.
Se opreste focul dupa zece minute de fierbere domoala, se presara deasupra patrunjel verde tocat fin si se serveste supa calda, acrita doar cu rosiile care au fiert cu restul ingredientelor.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Ciorba de fasole cu afumatura
Ciorba de pui cu smantana
Ciorba de conopida
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase