Pentru ciorba radauteana punem la fiert o gaina de casa sau un pui din comert in apa cu putina sare, o ceapa si un patrunjel.
Pentru ciorba radauteana punem la fiert o gaina de casa sau un pui din comert in apa cu putina sare, o ceapa si un patrunjel. Separat radem doi morcovi pe razatoarea mica, apoi calim morcovul in 50 ml de ulei. Strecuram supa, adaugam morcovul calit si carnea dezosata si taiata fasii subtiri, o dam la foc sa dea un clocot, apoi adaugam 600 g smantana batuta cu trei galbenusuri si 50 ml de otet. Dam deoparte, adaugam usturoi zdrobit, sare si piper.
Ciorba radauteana se serveste calda, decorata cu frunze de telina sau patrunjel, tocate fin.
Reteta de crinkles cu portocala este una destul de cautata in perioada sarbatorilor de iarna, iar eu am pregatit o portie...
Reteta de crinkles cu portocalaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj