Ciorba ruseasca fara carne

Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fidea

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 1 morcov mic
  • 1 patrunjel mic
  • 1 ceapa mare
  • 1 mina de fasole verde
  • 1 sfecla rosie mica
  • ¼ varza mica
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingura unt sau untura
  • 1 lingura marar si patrunjel tocat
  • 1/2 lingurita faina
  • sare
  • 1 pahar smintina

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba ½ ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...