Pentru ciorba simpla de perisoare cu legume se pune la fiert intr-o oala apa, morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt si osul de la carne, lasind sa fiarba bine.
Pentru ciorba simpla de perisoare cu legume se pune la fiert intr-o oala apa, morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt si osul de la carne, lasind sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, rosiile carora li s-au scos simburii si se pune sare. Se lasa sa dea cateva clocote. Separat, se face tocatura din carne cu miezul de paine inmuiat si stors bine, orezul, putina ceapa tocata fin, un ou, sare, piper. Se fac perisoare mici cu mina uda si se pun la fiert in ciorba. Se lasa sa mai dea cateva clocote apoi se pune verdeata tocata fin.
Inainte de a servi, se scoate osul din ciorba simpla de perisoare cu legume si se drege cu un galbenus si 2 linguri de smantana.
Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce...
Aperitiv "Taci si inghite"Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj