Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca este o retete de ciorba foarte sanatoasa si plina de vitamine. Se prepara din fasole verde, mazare, conopida, orez, ceapa, morcovi si bors magic.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mana fasole verde
  • 1 manca mazare verde
  • cateva buchetele conopida
  • 1 ceasca orez
  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • bors magic
  • ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa, iar morcovul se taie cubulete si se pune in tigaie alaturi de doua linguri de ulei. Dupa ce ceapa s-a inmuiat, se pun 2,5 l apa si se adauga restul de legume. Se lasa la fiert, la foc potrivit. Dupa ce legumele s-au fiert, se adauga orezul, apoi bors magic, dupa gust. Se lasa sa dea impreuna intr-un clocot, se pune verdeata tocata si se acopera.


Se serveste dupa zece minute.
Alte retete culinare:
Ciorba de miel
Ciorba radauteana
Sarmale de post

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii