Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca este o retete de ciorba foarte sanatoasa si plina de vitamine. Se prepara din fasole verde, mazare, conopida, orez, ceapa, morcovi si bors magic.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mana fasole verde
  • 1 manca mazare verde
  • cateva buchetele conopida
  • 1 ceasca orez
  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • bors magic
  • ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa, iar morcovul se taie cubulete si se pune in tigaie alaturi de doua linguri de ulei. Dupa ce ceapa s-a inmuiat, se pun 2,5 l apa si se adauga restul de legume. Se lasa la fiert, la foc potrivit. Dupa ce legumele s-au fiert, se adauga orezul, apoi bors magic, dupa gust. Se lasa sa dea impreuna intr-un clocot, se pune verdeata tocata si se acopera.


Se serveste dupa zece minute.
Alte retete culinare:
Ciorba de miel
Ciorba radauteana
Sarmale de post

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi Dauphinoise

Reteta by Jamie Oliver

Cartofi Dauphinoise
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii