Ciorba taraneasca cu carne de manzat

Pentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina radacina, se curata.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • fasole verde conserva - 100 g
  • rosii proaspete/conservate - 250 g/150 g
  • carne de manzat - 350 g
  • morcovi - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac - 100 g
  • telina radacina - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • cartofi - 200 g
  • ardei gras - 50 g
  • pasta de tomate - 30 g
  • bors - 700 ml
  • leustean - 1 legatura
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • sare de lamaie si sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina radacina, se curata, se spala si se taie triunghiuri. Ardeii se curata, se spala si se taie fasii. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii (daca sunt conservate se folosesc ca atare). Fasolea verde se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, cuburile MAGGI si se fierb impreuna. Se adauga ardei gras, cartofi si se continua fierberea. Cand cartofii au fiert se adauga fasolea verde, pasta de tomate, borsul, rosiile, sarea si se mai fierb 5 minute. Deasupra se presara leustean verde.

Ciorba taraneasca cu carne de manzat se serveste fierbinte.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...