Ciorba taraneasca cu carne de manzat

Pentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina radacina, se curata.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • fasole verde conserva - 100 g
  • rosii proaspete/conservate - 250 g/150 g
  • carne de manzat - 350 g
  • morcovi - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac - 100 g
  • telina radacina - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • cartofi - 200 g
  • ardei gras - 50 g
  • pasta de tomate - 30 g
  • bors - 700 ml
  • leustean - 1 legatura
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • sare de lamaie si sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina radacina, se curata, se spala si se taie triunghiuri. Ardeii se curata, se spala si se taie fasii. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii (daca sunt conservate se folosesc ca atare). Fasolea verde se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, cuburile MAGGI si se fierb impreuna. Se adauga ardei gras, cartofi si se continua fierberea. Cand cartofii au fiert se adauga fasolea verde, pasta de tomate, borsul, rosiile, sarea si se mai fierb 5 minute. Deasupra se presara leustean verde.

Ciorba taraneasca cu carne de manzat se serveste fierbinte.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca