Pentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina radacina, se curata.
Pentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina radacina, se curata, se spala si se taie triunghiuri. Ardeii se curata, se spala si se taie fasii. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii (daca sunt conservate se folosesc ca atare). Fasolea verde se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, cuburile MAGGI si se fierb impreuna. Se adauga ardei gras, cartofi si se continua fierberea. Cand cartofii au fiert se adauga fasolea verde, pasta de tomate, borsul, rosiile, sarea si se mai fierb 5 minute. Deasupra se presara leustean verde.
Ciorba taraneasca cu carne de manzat se serveste fierbinte.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj