Pentru ciorba taraneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie triunghiuri.
Pentru ciorba taraneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie triunghiuri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Leusteanul, patrunjelul se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa.
Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, pastarnac, patrunjel radacina, ceapa si se fierb impreuna. Se continua fierberea, laolalta cu cartofii si ardeiul gras. Se adauga pasta de tomate, rosii, bors, leustean, sare si se mai fierb 5 minute.
Ciorba taraneasca cu carne de porc se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.