Pentru ciorba taraneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie triunghiuri.
Pentru ciorba taraneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie triunghiuri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Leusteanul, patrunjelul se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa.
Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, pastarnac, patrunjel radacina, ceapa si se fierb impreuna. Se continua fierberea, laolalta cu cartofii si ardeiul gras. Se adauga pasta de tomate, rosii, bors, leustean, sare si se mai fierb 5 minute.
Ciorba taraneasca cu carne de porc se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii