Ciorba taraneasca cu multe legume

Ciorba taraneasca cu multe legume este o ciorba de legume traditionala si foarte gustoasa.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 1
  • 5 l sau 1
  • 5 l apa
  • ceapa - 100 g
  • ardei iute - 10 g
  • rosii proaspete - 250 g
  • cartofi - 250 g
  • morcovi - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • pastarnac radacina - 50 g
  • patrunjel radacina - 50 g
  • fasole verde  - 100 g
  • ardei gras - 100 g
  • varza alba - 50 g
  • pasta de tomate - 50 g
  • boia de ardei dulce - 3 g
  • orez - 50 g
  • bors - 1 l
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ciorba taraneasca cu multe legume este o ciorba de legume traditionala si foarte gustoasa. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, cartofii si ardeiul gras se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iute se spala si se taie marunt. Fasolea verde se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml supa. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Borsul se fierbe si se spumeaza. Supa de oase se fierbe cu morcovii, telina, ceapa, pastarnacul, cartofii, varza alba si ardeiul gras inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga pasta de tomate, fasolea verde, boiaua, orezul, rosiile, sarea si borsul si se mai fierb 5 minute.

Ciorba taraneasca cu multe legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra si ardei iute.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Melcisori cu nuca si gem de macese

Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...

Melcisori cu nuca si gem de macese
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca