Ciorba taraneasca delicioasa de legume

Ciorba taraneasca cu multe legume este delicioasa, perfecta pentru anotimpurile reci cand o farfurie cu supa ne incalzeste instant. Pentru ciorba taraneasca delicioasa de legume se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ciorba taraneasca delicioasa de legume

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 litru zer (sau 500 g iaurt diluat cu apa)
  • o mina de mazare
  • o mina de fasole verde
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Pentru ciorba taraneasca delicioasa de legume se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cand incepe fierberea, se adauga fasolea verde. Dupa cateva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.


Ciorba taraneasca cu multe legume se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...