Ciorba ucraineana de legume este o ciorba de legume consistenta. Ceapa se taie, se curata si se taie marunt. Sfecla, ardeii, telina si morcovii se curata, se spala si se taie fasii subtiri.
Ciorba ucraineana de legume este o ciorba de legume consistenta. Ceapa se taie, se curata si se taie marunt. Sfecla, ardeii, telina si morcovii se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Varza se curata, se spala si se taie fasii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie cuburi. Rosiile se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Supa de oase sau apa se fierbe impreuna cu varza, morcovii, telina, ceapa, sfecla rosie, cartofii si ardeii inabusite in ulei. Cand legumele sunt fierte se adauga rosii, suc de lamaie, sare si jumatate din patrunjelul verde si se fierb 5 minute.
Ciorba ucraineana de legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde si smantana deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa