am tocat marunt toate cele de mai sus iar conopida am desfacuto "pomisori" mici, iar coditele, fiind crude leam taiat si pe ele. Am pus ceapa in ulei
am tocat marunt toate cele de mai sus iar conopida am desfacuto "pomisori" mici, iar coditele, fiind crude leam taiat si pe ele.
Am pus ceapa in ulei la calit.
Am pus peste ea patrunjelul si telina, apoi morcovul.
Am lasat la calit 2 minute apoi am pus pieptul de pui, cand si-a schimbat culoarea am pus conopida apoi am pus supa de gaina (facuta din cateva oase si putina piele de gaina batrana).
Am lasat sa fiarba si cand au fost toate fierte am pus sare, apoi am pregatit smantana cu galbenusuri si putin piper.
Am amestecat bine smantana cu galbenusurile si piperul si am luat cate putin din ciorba si am pus la smantana.
Ciorba fiind gata, am stins focul si am turnat smantana apoi patrunjelul deasupra.
Pofta buna!
Reteta Ciorbita de conopida si piept de pui a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete cu conopida gasiti aici:
Ciorba de conopida,
Conopida si brocoli la cuptor,
Paste cu conopida
Acest aperitiv suedez elegant si usor de preparat, numit Raksmorgas sau Open shrimps/prawns sandwich mi-a venit in...
Sandvis cu creveti sau Swedish shrimps sandwichOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj