Ciorbita de pui cu diverse legume este perfecta in sezonul rece. Aceasta reteta de ciorba de pui este usor de pregatit, dar delicioasa, cu multe legume.
Se pun intr-o oala legumele si ciocanelele sau spatele de pui la fiert, bineinteles dupa ce se spala bine carnea si legumele, se lasa 30-40 minute la fiert, apoi dupa ce verificati daca au fiert toate legumele si carnea de pui adaugati sarea , vegeta si foarte putin ulei. Se mai adauga la sfarsit si patrunjel, apoi se ia de pe foc.
Pofta buna!
Supa de pui cu multe legume se serveste calda.
Nu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...
Salata orientala cu penneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj