Ciorba de cocos

O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa… o ciorbita ce-mi place tare mult!

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un tacam si o pulpa de cocos (de curte)
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • telina(congelata)
  • 250g rosii pentru iarna
  • 750 ml bors (de casa)
  • 2 oua
  • sare
  • leustean
  • ardei gras (congelat)
  • mazare (congelata)
  • patrunjel

Mod de preparare

Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare.

Am indepartat spuma care s-a format. Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete. Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici.

Cartofii i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece. Cand a fiert carnea pe jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate.

Le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns si am adaugat rosiile.

Am potrivit gustul de sare, am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte.

Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie. Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...