Morcovul, ceapa, patrunjelul si telina taiate cubulete se pun la calit cu ulei. Cand s-au calit de adauga apa si vegeta si se lasa la fiert. Dupa ce
Morcovul, ceapa, patrunjelul si telina taiate cubulete se pun la calit cu ulei. Cand s-au calit de adauga apa si vegeta si se lasa la fiert. Dupa ce au dat 1 clocot, se adauga o rosie taiata cubulete sau felii subtiri si dovlecelul curatat de coaja si taiat cuburi. Cand s-a fiert dovlecelul se adauga frunze de patrunjel si frunze de tarhon taiate marunt.
Se serveste cu smantana.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii