Ciorba de gulie

Retete dietetice

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gulie
  • 1 sfecla
  • 1 morcov
  • 3 cartofi mici
  • 1 radacina pastarnac
  • patrunjel si leustean
  • 1 ceapa
  • bors
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se curata legumele de coaja si se dau prin razatoarea mare, doar cartofii se taie cuburi.

Se incinge uleiul intr-o cratita si se pun legumele. Se soteaza, cat sa se inmoaie, apoi se adauga apa. Se lasa sa fiarba, iar cand sunt gata, se adauga borsul dat in clocot separat. Se lasa sa dea cateva clocote si apoi, se ia de pe foc. Se adauga zarzavatul tocat marunt. Se poate servi cu smantana deasupra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide