Ciorba de gulie

Retete dietetice

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gulie
  • 1 sfecla
  • 1 morcov
  • 3 cartofi mici
  • 1 radacina pastarnac
  • patrunjel si leustean
  • 1 ceapa
  • bors
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se curata legumele de coaja si se dau prin razatoarea mare, doar cartofii se taie cuburi.

Se incinge uleiul intr-o cratita si se pun legumele. Se soteaza, cat sa se inmoaie, apoi se adauga apa. Se lasa sa fiarba, iar cand sunt gata, se adauga borsul dat in clocot separat. Se lasa sa dea cateva clocote si apoi, se ia de pe foc. Se adauga zarzavatul tocat marunt. Se poate servi cu smantana deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...