Ciorba de legume cu ou

Reteta de ciorba de legume cu ou este minunata deoarece foloseste o gama variata de legume ce se gasesc proaspete in anotimpul de vara.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1/2 varza mica
  • 1 farfurie fasole pastai
  • 1/2 dovlecel
  • 1 ardei verde
  • 2 maini mazare verde
  • 2 linguri suc de rosii
  • bors
  • leustean
  • patrunjel
  • sare si baza pentru mancaruri

Mod de preparare

Curatam legumele. Punem morcovii dati prin razatoarea mare, ardeiul taiat cubulete, ceapa si telina taiata cubulete. Adaugam apa si putina sare si lasam sa fiarba. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand legumele sunt fierte de jumatate adaugam pastaile rupte bucati.Dupa ce a fiert si fasolea pe jumatate putem adauga varza taiata fideluta, dovlecelul taiat marunt si mazarea verde. Mai completam cu apa daca este nevoie si adaugam si sucul de rosii. Dupa ce a fiert totul se pune 1 litru de bors sau mai mult, dupa gust. Se mai lasa sad ea in cateva clocote si se adauga verdeata (patrunjelul si leusteanul) taiata marunt si se sparg cateva oua in ciorba, pana devin ochiuri.


Ciorba de legume cu ou se serveste calda.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu ceapa verde

Partea a doua,ca doar nu faceam doar o pizza.....

Pizza cu ceapa verde
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii