Galusti unguresti

Pentru galusti unguresti ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. In faina se face un gol in care se pun: oua, apa si sare. Se amesteca cu faina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • faina - 500 g
  • oua - 3 bucati
  • untura - 50 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru galusti unguresti ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. In faina se face un gol in care se pun: oua, apa (150 ml) si sare. Se amesteca cu faina, treptat, pana se obtine o coca de consistenta moale. Din coca se taie bucati mai mari si se aseaza pe planseta. Din fiecare bucata de taie bucati mai mici, care se introduc in apa clocotita cu sare. Se fierb 10 minute. Se scurg, se racesc si se introduc intr-un vas cu untura fierbinte.

Galustile unguresti se servesc calde.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa