Gazpacho se poate bea, si atunci va fi nevoie sa-l faci mai lichid, sau se poate manca asemeni unei supe, moment in care va trebui sa adaugi mai putina apa si mai multa paine.
Taie rosiile, castravetele si ardeiul gras cuburi si pune-le pe toate intr-un blender incapator.
Scoate semintele din ardeiul iute si adauga-l deasupra impreuna cu usturoiul.
Pune painea, uleiul de masline, otetul si apa rece peste restul ingredientelor.
Blendeaza pana vei obtine o compozitie omogena.
Trece apoi toata compozitia printr-o sita.
Potriveste de sare si piper si lasa-l la rece cateva ore.
Pentru decor eu am ales sa folosesc putin ou fiert. Este strict optional.
Savureaza aceasta supa indiferent de anotimp. Este fresh si foarte usor de facut .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa