Gazpacho andaluz - Reteta video

Gazpacho se poate bea, si atunci va fi nevoie sa-l faci mai lichid, sau se poate manca asemeni unei supe, moment in care va trebui sa adaugi mai putina apa si mai multa paine.

Portii
8
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii coapte
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras verde
  • ½ ardei iute (optional)
  • 1 catel de usturoi
  • 60 ml ulei de masline extravirgin
  • putin otet alb sau balsamic
  • 5 felii paine proaspata sau uscata
  • apa rece
  • sare si piper dupa gust
  • Pentru decor:
  • 1 ou fiert

Mod de preparare

Taie rosiile, castravetele si ardeiul gras cuburi si pune-le pe toate intr-un blender incapator.

Scoate semintele din ardeiul iute si adauga-l deasupra impreuna cu usturoiul.

Pune painea, uleiul de masline, otetul si apa rece peste restul ingredientelor.

Blendeaza pana vei obtine o compozitie omogena.

Trece apoi toata compozitia printr-o sita.

Potriveste de sare si piper si lasa-l la rece cateva ore.

Pentru decor eu am ales sa folosesc putin ou fiert. Este strict optional.

Savureaza aceasta supa indiferent de anotimp. Este fresh si foarte usor de facut .

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de miel

Pentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.

Friptura de miel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca