Pentru gazpacho de castraveti se curata castravetii de coaja, apoi se taie cubulete dupa ce le-am scos mijlocul cu seminte. Usturoiul si ceapa verde se taie felii.
Pentru gazpacho de castraveti se curata castravetii de coaja,apoi se taie cubulete dupa ce le-am scos mijlocul cu seminte.
Usturoiul si ceapa verde se taie felii,iar verdeata se rupe.
Castravetii si verdeata,ceapa verde,uleiul si iaurtul se paseaza cu blenderul.
Se da gust cu sare si piper,adaugam sucul de lamaie.
Inainte de servire se tine la frigider cateva ore,apoi se serveste in cani sau boluri.
Din branza de vaci portionam mici bilute care vor fi asezate deasupra fiecarei portii de gazpacho.
Fiecare bol de gazpacho de castraveti se serveste ornat cu menta si cateva picaturi de ulei de masline.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii